ICT

Implementatie/migratie

Hybride werken is een fenomeen wat sinds Covid een geaccepteerde vorm van werken is geworden. De werkplek krijgt dan ook steeds vaker een transformatie. Een vaste pc/thin client wordt veelal vervangen door een laptop zodat men overal flexibel kan werken. Om dit hybride werken veilig te laten plaatsvinden, is een stap naar een EMM/UEM implementatie niet meer weg te denken. EMM/UEM is een virtuele kluis waarin zakelijke data op mobiele devices veilig benaderd kan worden. Niet alleen de laptop maar ook devices zoals smartphones en tablets worden steeds vaker voorzien van Mobile Device Management.

PSP begeleid de implementatie en/of migratie van het gekozen EMM/UEM platform.

UITROL

Zodra EMM/UEM geïmplementeerd en operationeel is, helpen we je met de uitrol naar medewerkers. PSP verzorgt alle logistieke processen om een volledige werkplek uit te rollen van device (incl. accessoires en toebehoren) tot aanpassing van de werkplek.

TRAINING

De digitalisering van de werkplek neemt steeds meer toe. Dat vraagt ook om de nodige kennis van de medewerkers. Ga er niet vanuit dat iedereen even vaardig is, respecteer de medewerker die het allemaal maar “een gedoe” vindt. Investeer in je medewerker en help hen mee te gaan in de digitalisering van de werkplek.

Biedt na de uitrol van de nieuwe werkomgeving medewerkers de mogelijkheid deel te nemen aan een training over de nieuwe werkomgeving. Wij verzorgen trainingen die specifiek ingaan op de vernieuwingen.