W&S

PSP-W&S is onderdeel van Project Support Partners. De focus van PSP-W&S ligt bij de werving en selectie van IT personeel. Doordat wij klein zijn, zijn wij in staat maatwerk te bieden. Aandacht en focus voor onze opdrachtgevers staat bij ons hoog in het vaandel.

Bij de werving en selectie van IT personeel streven wij naar ‘the perfect match’ tussen opdrachtgever en kandidaat. Om die match te realiseren, hanteren wij een bijzondere, nauwgezette werkwijze welke begint bij het goed inzichtelijk maken van de wensen van de opdrachtgever.

Onze aanpak

  • Vooraf bekijken we of er aan een aantal randvoorwaarden is voldaan om succesvol aan de slag te kunnen gaan met het invullen van de vacature.
  • Ons uitganspunt is: een medewerker werven die ook echt goed in het team van een organisatie past. Daarom kijken wij niet alleen naar de kandidaat maar ook naar de cultuur en afdeling binnen de organisatie. We zoeken dus gericht naar de juiste persoon op de juiste plek. Het gericht zoeken bespaart zowel de opdrachtgever als de potentiële kandidaten onnodig tijdverlies.
  • Nadat geschikte kandidaten zijn gevonden, worden de kandidaten voor een persoonlijk contact uitgenodigd voor verdere selectie.
  • Uiteindelijk zullen maximaal 3 kandidaten aangeboden worden.
  • Dit gehele traject wordt uitgevoerd tegen een vaste vergoeding per vacature. Wij hanteren geen percentages van jaarinkomens.

Ben je opdrachtgever en heb je interesse in onze dienstverlening, neem vrijblijvend contact met ons op. Voor informatie, zie onze contactpagina.